Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ı 55 kilo verdi! Son halini görenler şaştı kaldı

Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden çekileceği iddialarının ardından, dizinin Güllü Erhan karakterine hayat veren ünlü ismin son hali gündem oldu. 2017'de tüp mide ameliyatı olan ve 55 kilo vererek 140 kilodan 85 kiloya düşen Erhan'ın son hali şaşırttı.

Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ı 55 kilo verdi! Son halini görenler şaştı kaldı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran efsane dizi Kurtlar Vadisi geçtiğimiz aylarda yeniden çekileceğine dair iddialarla gündeme gelmişti. Bir dijital platformda yayınlanacağı konuşulan dizinin başrolünde yine Necati Şaşmaz'ın, 'Polat Alemdar' karakteriyle yer alacağı da öne sürülmüş ancak yapım şirketi tarafından kısa sürede bu iddialara yalanlama gelmişti.
Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ı 55 kilo verdi! Son halini görenler şaştı kaldı - Resim : 1
Yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada 'Kurtlar Vadisi dizisinin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek adına sadece yapımcı olan şirketimizin ve Necati Şaşmaz'ın yapacağı açıklamaları dikkate almanızı rica ederiz.' ifadeleri kullanılmıştı.
Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ı 55 kilo verdi! Son halini görenler şaştı kaldı - Resim : 2
GÜLLÜ ERHAN ŞAŞIRTTI
Dizinin yeniden çekileceği iddialarının gündeme gelmesiyle birlikte dizideki karakterler de yeniden gündem oldu. Dizide sempatik tavırları, kendine has tarzı ile dikkat çeken Güllü Erhan'ın son hali merak edildi.

Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ı 55 kilo verdi! Son halini görenler şaştı kaldı - Resim : 3

TAM 55 KİLO VERDİ
Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü ismin son hali herkesi şaşırttı. 2017 yılında fazla kilolarından kurtulmak için tüp mide ameliyatı olan Güllü Erhan tam 55 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüştü.

Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ı 55 kilo verdi! Son halini görenler şaştı kaldı - Resim : 4

YORUM YAĞDI
140 kilodan 85 kiloya kadar düşen Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı son haliyle beğeni topladı. Ünlü isme sosyal medyada 'Ekranda görmeyi özledik', 'Hala genç duruyorsun', 'Yıllar sana yaramış' gibi yorumlar yapıldı. Uzun süredir ekranlardan uzak yaşam süren Erhan Ufak, şimdilerde Azerbaycan'da kurduğu Türk Sanat Akademisi'yle meşgul.