Love bombing, gaslighting, ghosting

Love bombing+gaslighting+ghosting... Bir nevi aşk trollemesi diyebiliriz. Pek çoklarının bu üç gavur icadını bir türlü kavrayamamış olması bu kadincağizi yaralar kardeşlerim. Sizlere anlatacağım ki ayık olasınız.

İki gözünüzün çiçeği, rüyalarınızın erkeği/kadınını nihayet buldunuz ve öyle bir rüyadasınız ki, "Tuzluğu uzatır mısın canım" diyorsun, adam sana, "Tuzluk da neymiş, iste kafamı kesip vereyim hayatım" diye cevap veriyor.

Birdenbire her yerde Kenan Doğulu türkü çığırıyor... "Birdenbire hayatımın tümü oldun, gecelerime gün gibi doğduun. Gidersen bir gün biri üzülür çoookk".... " Ne diyeyim, Allah, 43 saniyelik aşkınızı size bağışlasın.

Benden duymuş olmayın ama gidecek... Ve yine aramızda kalsın, üzüleceksiniz. Ama gitmeden önce yaptığı şu sevgi bombardımanının adı tarihe Lovebombing olarak geçecek.

Yani aşk bombası... Bu bomba İzmir bombasına benzemez aman dikkat.

Fakat gitmeden önce terk edeceğine dair aldığınız sinyalleri sizin anksiyetenize bağlamayı ihmal etmeyecek.

Cem Yılmaz'dan alıntıyla, "Don mu? Ne donu? Hani şu popomuza giyilen mi?" kıvamında beyanatlarla sorun bende değil sende trenine biletini alacak.

İşte bunun adı da sözlüğe "gaslighting" olarak geçecek. Ve çalan türkümüz bu kez Zara'dan daha içli bir eser olacak...

"Ne sevdiğin belli ne sevmediğin oy oy, zalımsın oy oy, ne edeyim oy..."

Acıdı mı?

Durun daha bitmedi...

Ve asıl eşekten düşme kısmı "ghosting" olacak. Herif bildiğin hayalet olup uçacak, yer yarılıp içine girecek.

Sportmenliğe aykırı davranışlar silsilesinin belki de en zor kısmı bu olacak zira; gostlanmış ne koç yiğitler bu dikenli yolda telef olup gitti.

İşte o zaman da şu türkü inleyecek kulaklarınızda, "Madem soysuz bende gönlün yok idi, niye doğru yoldan şaşırttın beni !!!"

Siz, "Hayatımdan çalınan 43 saniyeyi geri istiyorum" diye feryat ederken yine de şunu aklınızda tutmayı ihmal etmeyin olur mu?

Bir yerlerde sevmeyi sevilmeyi bilen sağlıklı ruhlar var ve "Üç günde Katolik nikahı kıymadık ya..." demeyecek haysiyetli insanlar hayatınızın bir yerinde karşınıza çıkacak.

Olmadı Güzin Abla'ya yazarsınız.

Bana yazmayın da...