Lugano Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Lugano Beşiktaş maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Peki Lugano Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Lugano Beşiktaş maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi?

Lugano Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Lugano Beşiktaş maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi?

Süper Lig’de oynadığı ilk 2 maçı kazanarak sezona 2’de 2 yaparak başlayan Beşiktaş, yolunu UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Siyah-beyazlı takım UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Lugano ile kozlarını paylaşacak. Bu müsabaka hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Lugano Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Lugano Beşiktaş maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi? Sorularının yanıtlarını araştırıyor.

LUGANO BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Lugano ile Beşiktaş arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı 22 Ağustos Perşembe günü Thun Arena’da oynanacak. Maç saat 21.30’da başlayacak.

Müsabakayı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Morten Krogh yönetecek. Krogh'un yardımcılıklarını D. Wollenberg Rasmussen ile Steffen Bramsen yapacak. Mikkel Redder dördüncü hakem olacak.

 LUGANO BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Lugano- Beşiktaş maçı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverlerin maçı izlemesi için S Sport üyeliği alması gerekiyor.

LUGANO BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

Lugano- Beşiktaş maçı S Sport Plus’tan şifreli olarak yayınlanacak. Futbolseverlerin maçı naklen izlemesi için S Sport üyeliği alması gerekiyor.