Zincir marketlere ikinci şok! Karar çıktı
Ankara İdare Mahkemesi 5 zincir market ve 1 tedarikçinin Rekabet Kurumu'nun rekabet ihlali nedeniyle almış olduğu kararın iptali ve yürütmenin durdurulması talebini reddetti.
![Zincir marketlere ikinci şok! Karar çıktı](https://img.tv100.com/rcman/Cw850h478q95gc/storage/files/images/2022/01/11/rekabet-kurumu-baskani-birol-kule-r-GJPc_cover.jpg)
Rekabet Kurulu'nun 5 zincir markete ve 1 tedarikçi firmaya verdiği cezanın iptaline yönelik Ankara İdare Mahkemesi nezdinde açılan davada karar çıktı.
Ankara İdare Mahkemesi, 5 zincir market ve 1 tedarikçinin Rekabet Kurumu'nun rekabet ihlali nedeniyle almış olduğu kararın iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açtıkları davada yürütmenin durdurulması isteminin reddine karar verdi.
Esasa ilişkin dava ise devam ediyor.