Marmara için yüzde 71.99'a kadar yükseldi... Tarih var ama daha tam tarih de verilecek... Son bir vur-kaç yaptıktan sonra tamamen gidecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimiz hakkında çok önemli bir haber verildi... Şu anda kentte yeni soğukların etkisini gösterme ihtimali yüzde 71.99 seviyelerine kadar yükseldi. Son bir vur-kaç yaptıktan sonra tamamen gidecek.

Marmara için yüzde 71.99'a kadar yükseldi... Tarih var ama daha tam tarih de verilecek... Son bir vur-kaç yaptıktan sonra tamamen gidecek

Şubat ayının ortasında Marmara bölgesinde etkisini gösteren kar yağışları, İstanbul dahil birçok ilimizde kar yağışlarına neden oldu.

Kocaeli, Düzce ve Sakarya gibi illerimiz istedikleri kar yağışını alırken, İstanbul istenilen seviyelere çıkmadı ancak yine de uzun zaman sonra kar görmek herkese iyi geldi. 

İHTİMAL YÜZDE 71.99'A YÜKSELDİ 

Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimiz hakkında da çok önemli bir haber verildi... Şu anda kentte yeni soğukların etkisini gösterme ihtimali yüzde 71.99 seviyelerine kadar yükseldi. Son bir vur-kaç yaptıktan sonra tamamen gidecek.

TARİH BELLİ 

Meteorolojik kaynaklar tarafından gerçekleştirilen son değerlendirmelere göre ise söz konusu sistemin Marmara bölgesindeki illerimizde etkisini gösterme tarihi şu an için 10 Mart'tan sonrası olarak gözüküyor. 

Ancak net tarih önümüzdeki günlerde gelecek model çıktılarından sonra belli olacak.