Marmara ve Akdeniz'e 3 ay uyarısı yapıldı. Tarih vererek açıklandı yüzde 100 böyle olacak
Meteoroloji uzmanı Ahmet Uçar sosyal medya hesabından Marmara ve Akdeniz bölgesindeki illerimiz için tarih de vererek 3 ay uyarısında bulundu. Yüzde 100 bu şekilde olması bekleniyor.
![Marmara ve Akdeniz'e 3 ay uyarısı yapıldı. Tarih vererek açıklandı yüzde 100 böyle olacak](https://img.tv100.com/rcman/Cw850h478q95gc/storage/files/images/2025/02/08/marmara-kelle-asdasd-tkba_cover.jpg)
Marmara bölgesinde ve Akdeniz bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızı ilgilendiren önemli hava olayları gelişmeleri var.
Meteoroloji uzmanı Ahmet Uçar da sosyal medya hesabından bu gelişmeler hakkında vatandaşlara bilgilendirme yaptı.
TARİH VERDİ. 3 AY BOYUNCA BÖYLE
Uçar yaptığı paylaşımda tarih de vererek şunları aktardı. Artık kesinleşti. Yüzde 100 bu şekilde olması bekleniyor:
"Mevsimlik tahminlere göre ise 2025 yılının ilkbahar ayları olan Mart Nisan ve Mayıs aylarında hava sıcaklığı ortalamalarının uzun yıllar ortalamalarının yine üzerinde seyredeceği ancak yağışlarda bir azalma beklenmediği ve mevsim normalleri civarında gerçekleşeceği tahmin ediyor."