Marmara'da çarşamba gecesi yüzde 100 dönüş yaparak misafirle geri dönecek. Tarih de verildi. Şimdi Marmara'dan çıkış yaptı

Marmara bölgesindeki illerimizde pazartesi sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan yağışlar, çarşamba gecesi yüzde 100 dönüş yaparak geri dönecek. Şu anda Marmara'dan çıkış yaptı ancak yanında geldiğinde bir de misafir getirecek.

Marmara'da çarşamba gecesi yüzde 100 dönüş yaparak misafirle geri dönecek. Tarih de verildi. Şimdi Marmara'dan çıkış yaptı

Marmara bölgesinde pazartesi sabah saatlerinde itibaren kuvvetli yağışlar etkisini göstemreye başladı. Ancak vatandaşların tüm dikkati gelecek yeni hava sisteminde olduğu için bu yağışlar hafif kaldı. 

Gün boyunca etkili olan yağışlar yavaş yavaş ise yurdumuzun Marmara bölgesi kısmından çıkış yapmaya başlıyor. 

Bu yağışların yerine çarşamba günü gece saatlerinden itibaren başka bir sistem giriş yapacak... 

YÜZDE 100 DÖNÜŞECEK

Çarşamba gece saatlerinde gelecek sistemin yüzde 100 de dönüşmesi bekleniyor. Yağmurlar artık yerini soğuk ve karlı havaya bırakacak. Sistem yanında yağışların yanında aşırı soğuk havayı da getirecek. 

 hawaeather tarafından ise Marmara bölgesine yönelik yapılan uyarıda şu ifadeler kullanıldı: 

"Marmara’da beklediğimiz yağışlar, batıdan itibaren yavaşça etkisini azaltmaya başladı.

Şimdi sıra Ege Bölgesi’nde

Akşam saatleri ve yarın sabah saatleri arasında, yer yer kuvvetli yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var"