Marmara'ya acil salı gecesi uyarısı şimdi geldi, perşembe sabah kalkanlar korkmasın. 1 hatta daha da aşağıya inecek. Yüzde 84.86.89 tarih verildi

Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimize flaş salı gecesi uyarısı gerçekleştirildi... Salı gecesi daha da düşmesi bekleniyor. .Çarşamba- Perşembe yüzde 84 oranında net hissedeceğiz.

Marmara'ya acil salı gecesi uyarısı şimdi geldi, perşembe sabah kalkanlar korkmasın. 1 hatta daha da aşağıya inecek. Yüzde 84.86.89 tarih verildi

Uzun süreden bu yana Marmara bölgesindeki illerimizde etkisini gösteren Afrika sıcakları yurdumuzu terk etti. 

Afrika sıcaklarının çıkmasının ardından ise saatler içerisinde Marmara bölgesindeki illerimize soğuk hava girişi başladı. 

Bu girişinin ardından hava sıcaklıkları kısa bir süre içerisinde 1 derecelere kadar düştü. Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimize flaş salı gecesi uyarısı gerçekleştirildi... Salı gecesi daha da düşmesi bekleniyor. .Çarşamba- Perşembe yüzde 84 oranında net hissedeceğiz. 

Kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmede, "Salı günü Kuvvetli poyrazla hisdedilen sıcaklık İstanbul'da 1 derece olacak mont, kalın elbise şart giyiniz." ifadelerine yer verildi. 

Pazar gününe kadar devam edecek soğukların kar yapma ihtimali bile bulunuyor.