Marmara'ya yüzde 55'de bomba tarih verildi... Yurdun her tarafını kapladı. Boş yer bırakmayacak
Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimizde etkisini göstermesi beklenen sistem hakkında bomba bir tarih verildi. Yüzde 55'lik sistem gelecek hafta ortasına gösterdi. Her yerde kar yapıyor.
![Marmara'ya yüzde 55'de bomba tarih verildi... Yurdun her tarafını kapladı. Boş yer bırakmayacak](https://img.tv100.com/rcman/Cw850h478q95gc/storage/files/images/2025/02/12/balkankar-t8e3_cover.jpg)
Marmara bölgesindeki illerimizde hava olayları açısından dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor... Meteorolojik kaynaklardan da bu gelişmeler hakkında vatandaşlara bilgilendirme yapıldı.
Buna göre daha önce yurdumuza girme ihtimali yüzde 55 olarak belirtilen sistemin ne zaman yurdumuzda etkili olabileceğine yönelik tarih verildi.
Ali Bakır tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:
"GFS akşam senaryosu gelecek hafta ortasından itibaren ülke genelinde uzun süreli kar yağışı ve soğuklar gösterdi kuzey kıyılardan iç kesimlere kadar her yere yoğun kar yağışı verdi fazla heyecanlanmadan havaya girmeden takibe devam. çünkü bir kaç gün öteleme yaptı."