Marmara'ya yüzde 85, 200 metre uyarısı verildi. Salı gece ve çarşamba gününü bekleyin. Coşturacak
Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimize salı günü uyarısı verilmeye devam ediyor... 200 metreden sonrasını coşturacak.
![Marmara'ya yüzde 85, 200 metre uyarısı verildi. Salı gece ve çarşamba gününü bekleyin. Coşturacak](https://img.tv100.com/rcman/Cw850h478q95gc/storage/files/images/2025/02/09/marmara-illeri-asda-sa8s_cover.jpg)
Kış aylarının daha yeni etkisini göstermeye başladığı Marmara bölgesindeki illerimizde önümüzdeki günlerde de bol bol sürprizler yaşayacağız.
Meteorolojik kaynaklar tarafından da yeni sürprizlere ilişkin değerlendirmeler gelmeye devam ediyor.
SALI GECESİNE İŞARET EDİLDİ
Salı gece ve Çarşamba günü İstanbul'un iç kesimlerinin 200 metre üstü yerlerinde yer yer 10 - 20 cm arası kar yağışı olabilir.
Yağışların yüzde 85 oranında etkisini göstereceği tahmin ediliyor.
Şubat sonuna doğru gelmesi beklenen sistemin ihtimalleri devam ediyor. Şu anda onun da yüzdesi 50-50 olumlu-olumsuz.