Marmara'ya yüzde 91.96 cuma tarihi verildi. Üzerinize doğru yağacak

Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimize cuma gününe yönelik flaş bir tarih verildi. Yüzde 91.96 oranında üzerinize yağması bekleniyor.

Marmara'ya yüzde 91.96 cuma tarihi verildi. Üzerinize doğru yağacak

Yurdumuzda salı gününden itibaren etkisini net bir şekilde göstermesi beklenen sistemle ilgili meteoerolojik kaynaklar tarafından vatandaşlara son gelişmeler aktarıldı. 

MARMARA'YA DA GELECEK

Sıcaklarla birlikte Marmara bölgesindeki illerimize Afrika üzerinden çöl tozunun giriş yapması bekleniyor. Yüzde 91.96 oranında ise bu çöl tozlarının etkisiyle üzerimize yağmurla karışık bir şekilde çamur yağacak. 

TARİH VERİLDİ

Meteorolojik kaynaklar beklenen yağışlara ilişkin de tarih verdi. Marmara bölgesindeki illerimizde cuma günü yağış geçişleri görülmesi bekleniyor. Bu yağışların içerisinde bir miktar çamur da olacak. 

Dışarıda plan yapan vatandaşların üzerinin kirlenmemesi adına yanlarına şemsiyelerini kesinlikle alması tavsiye ediliyor. 

Kaynaklar tarafından da konu hakkında yapılan bilgilendirmede, "Batı bölgelerimiz çöl tozu etkisine girecek. Kuzey Ege-Güneybatı Marmara'da hafif yağmur bu nedenle çamur olarak yağacak." denildi.