Marmara'ya yüzde 98.03 çarşamba sabahtan tamamıyla giriş yapacak, cuma gününe kadar sürecek... Salı günü sonra kez etkisinden sonra çarşamba turuncuya dönüyor
Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimiz başta olmak üzere Türkiye genelinin sıcaklık haritası paylaşıldı... Salı günü daha soğuk seyreden havalar, çarşamba gününden itibaren ise yerini yüzde 90 oranlarında sıcak havaya bırakıyor.

Ramazan ayının ilk 15 gününde Marmara başta olmak üzere Türkiye'nin büyük bir bölümünde ılık bir havanın etkisini göstermesi bekleniyor...
Kaynaklar tarafından son olarak Türkiye'nin ısı haritası paylaşıldı... Haritada Marmara bölgesindeki illerimizin üzerinin tamamen mavi olduğu görüldü ancak bu mavilik, çarşamba gününden sonra turuncuya dönecek.
ÇARŞAMBADAN SONRA TURUNCUYA DÖNECEK
Salı günü son kalan sıcakların da çarşamba günü yüzde 90 oranlarında Marmara bölgesindeki illerimizi terk etmesi bekleniyor.
Salı günü kuzey bölgelerimiz ile iç ve doğu bölgelerimizde normalde daha soğuk bir hava etkisini gösteriyor. Salı gecesi de bu serin ve soğuk hava devam edecek ancak çarşamba gününden itibaren Marmara bölgesi ile batının büyük bir bölümünün haritada turuncuya dönmesi bekleniyor.
Doğu Anadolu kuzey ve doğusunda yer yer hafif kar yağışı bekleniyor. Öte yandan söz konusu yüksek basınç ve sıcak sistemin etkisinin cuma gününe kadar süreceği tahmin ediliyor.