Masallara konu olan Tavşan ile Kaplumbağa yarıştı. Sonuç şaşırttı

Hızıyla bilinen tavşan ve yavaşlığıyla bilinen kaplumbağa arasındaki bu fark, masallara bile konu olmuştur. Uzak Doğu'da çocuklara özel bir etkinlikte canlı kaplumbağa ve tavşanın katıldığı bir yarış gerçekleştirildi. Pek çok kişi masalların gerçek olmayacağını düşündü. Sonuç şaşırttı.

Uzak Doğu'da kreş çağında olan çocukların katıldığı bir etkinlikte kaydedilen görüntüler şaşırttı. Masallara bile konu olan tavşan ve kaplumbağa bu kez canlı olarak etkinliğe katıldı ve yarıştırıldı. Çocuklar, iki yana ayrılıp destekledikleri hayvanın tarafında durdu ve onları harekete geçirmek için tezahürat yaptı. Çocuklar eğlenirken yetişkin pek çok kişi masalların gerçek olmayacağını düşündü. Sonuç ise şaşırttı

ŞAŞIRTAN SONUÇ

Masala göre, kaplumbağadan hızlı olduğunu düşünen kibirli tavşan yarış pistinde uyuyakalır ancak uyandığında her şey için çok geçmiştir, çünkü kaplumbağa yavaş da olsa istikrarını koruduğu için yarışı kazanır. Masal kısaca böyledir. Sosyal medyada paylaşılan gerçek yarışın başlayacağı sırada tavşan, sahibinin elinden kaçmaya çalıştığı fark edildi. Bu durum tavşanın bir anda yarışı bitireceğini düşündürdü ancak tavşan birkaç adım atıp durdu, kaplumbağa ise tıpkı masaldaki gibi aldırmadan yoluna devam etti ve yarışın kazanını oldu. Bir çocuk masalının gerçek hayatta yaşanması ve sonucun masaldaki gibi olması ise binlerce kişiyi şaşırttı.