MasterChef'de şampiyon olmuştu! Cemre Uyanık'ın adım attığı sektör herkesi şaşırttı

MasterChef'de 2019 yılında şampiyon olan Cemre Uyanık, geçtiğimiz aylarda bambaşka bir sektöre girdi. Diğer MasterChef yarışmacıları gibi restoran açması beklenilen Uyanık'ın girdiği yeni sektör herkesi şaşırttı.

MasterChef'de şampiyon olmuştu! Cemre Uyanık'ın adım attığı sektör herkesi şaşırttı

MasterChef yarışmasının en iddialı yarışmacılarından birisi olan Cemre Uyanık, yarışmayı 2019 yılında kazanmayı başarmış ve adından söz ettirmişti. 

MasterChef'de şampiyon olmuştu! Cemre Uyanık'ın adım attığı sektör herkesi şaşırttı - Resim : 1

Cemre Uyanık, seyirciyle enerjisi tutmasa da başarılı isim Alican Sabunsoy ile finale kalmıştı ve şampiyon olmuştu. MasterChef Türkiye'nin ilk kadın şampiyonu olarak adını tarihe yazdırmıştı. Yıllar sonra ise All Star'la karşımıza çıktı.

MasterChef'de şampiyon olmuştu! Cemre Uyanık'ın adım attığı sektör herkesi şaşırttı - Resim : 2

YEMEK VİDEOLARI YAYINLIYOR

Sosyal medya hesabında aktif bir şekilde yemek videoları yayınlayan ve mekanları gezen Uyanık, diğer MasterChef yarışmacıları gibi mekan açarak yoluna devam etmedi. Ne yaptığı merak edilen yarışmacı farklı bir sektörle karşımıza çıktı.

MasterChef'de şampiyon olmuştu! Cemre Uyanık'ın adım attığı sektör herkesi şaşırttı - Resim : 3

DİŞ POLİKLİNİĞİ KURDU!

Herkes kendisinden bir restoran açmasını beklerken Cemre Uyanık, İzmir Bornova'da bir diş sağlığı polikliniği kurdu. Diş sağlığı merkezinin kurucu ortaklarından biri olan Cemre Uyanık'ın bu girişimini görenler ise şaşırdı. Uyanık, Özel Şef / Yemek ve Menü Danışmanı olarak da mesleğine devam ediyor.