Medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın yeni rotası gündem oldu! Ünlü çift birbirlerini takibe aldı

Acun Ilıcalı ile evlenerek adını duyuran ve boşandıktan sonra da yaşadığı lüks hayat ve aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı rotasını şimdi de Sabancılara çevirdi. Subaşı bu kez de Sabancıların küçük oğlu Kerim Sabancı ile anılmaya başladı. Bir markanın davetinde tanışan çift birbirlerini takibe aldı. Bir dönem Hakan Sabancı'nın da Şeyma Subaşı ile aşk yaşadığı gündeme gelmişti. Arzu Sabancı ise bu konuya kısa süre içerisinde el koymuştu.

Medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın yeni rotası gündem oldu! Ünlü çift birbirlerini takibe aldı

Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle tanınan Şeyma Subaşı, hız kesmeden yeni aşklara yelken açmaya devam ediyor. Ilıcalı'dan sonra yeniden evlenen ancak bazı sorunlar yaşadığını belirterek boşanan Subaşı, bu kez rotayı Kerim Sabancı'ya çevirdi.

Medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın yeni rotası gündem oldu! Ünlü çift birbirlerini takibe aldı - Resim : 1

Şeyma Subaşı son günlerde Sabancıların küçük oğlu Kerim Sabancı ile anılmaya başladı. Yakın zamanda bir markanın davetinde tanışan çift birbirlerini takibe aldı. Bir dönem Hakan Sabancı'nın da Şeyma Subaşı ile aşk yaşadığı gündeme gelmişti. Arzu Sabancı ise bu konuya kısa süre içerisinde el koymuştu. Arzu Sabancı'nın bu yakınlaşmaya ne diyeceği ise merak konusu.

Medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın yeni rotası gündem oldu! Ünlü çift birbirlerini takibe aldı - Resim : 2

İlk olarak Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla tanınan bir isim haline gelen ve son dönemde Mısırlı milyarder Meedo ile evliliğini tek celsede bitirmesiyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı özel hayatıyla magazin basınında yerini almaya devam ediyor.

Medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın yeni rotası gündem oldu! Ünlü çift birbirlerini takibe aldı - Resim : 3

ŞEYMA SUBAŞI İLE KERİM SABANCI TAKİPLEŞMEYE BAŞLADI

Şeyma Subaşı, bu kez de Sabancıların küçük oğlu Kerim Sabancı ile anılmaya başladı. Yakın zamanda bir markanın davetinde tanışan çift, birbirlerini takibe aldı.

Medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın yeni rotası gündem oldu! Ünlü çift birbirlerini takibe aldı - Resim : 4