Mega kent İstanbul'da şiddetli sağanak! Cadde ve sokaklar göle döndü

Mega kent İstanbul'da etkili olan şiddetli sağanak yağmur günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Meteoroloji'nin verdiği resmi uyarının ardından etkili olan sağanak yağmurdan sonra birçok cadde ve sokak adeta göle döndü. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı.

Mega kent İstanbul'da şiddetli sağanak! Cadde ve sokaklar göle döndü

 İMege kent İstanbul şiddetli sağanak yağışın etkisi altına girdi. Meteoroloji'nin verdiği resmi uyarının ardından etkili olan şiddetli sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkilerken sürücüler ise zor anlar yaşadı. 

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulunulmuştu. Uyarıların ardından İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Beykoz başta olmak üzere bazı ilçelerde yağış etkili oldu. Beykoz'da bulunan bazı caddeler yoğun yağış nedeniyle göle döndü. Sular altında kalan yolda ilerlemekte güçlük çeken yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Yağış nedeniyle sürücülerin ana arter yollarda kontrollü olarak seyrettiği gözlendi. Yağış sonrasında İBB verilerine göre Anadolu Yakası’nda trafik yoğunluğu yüzde 51 seviyelerini gördü. Yağışların İstanbul’da akşam saatlerinde de devam etmesi bekleniyor.

 

Mega kent İstanbul'da şiddetli sağanak! Cadde ve sokaklar göle döndü - Resim : 1