MET-GÜN Enerji sahaya koştu! Çalışmaların her ayağında desteğini sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı ülkemizde, sivil toplum kuruluşlarından, özel şirketlere, kurtarma ekiplerine kadar milyonlar seferber oldu. O şirketlerden biri olan MET-GÜN Enerji de depremin olduğu ilk günden beri AFAD ile koordineli olarak personellerini bölgeye gönderdi. MET-GÜN Enerji, depremin ilk saatlerinden bu yana bölgede bir fiil görevde…

Türkiye’yi büyük yıkıma uğratan depremlerin ardından seferberlik başlatıldı. Dünyanın ve Türkiye’nin birçok noktasından şirketler sahaya koştu. O şirketlerden birisi de MET-GÜN Enerji oldu. MET-GÜN Enerji’nin yanında özellikle İspanyollar, Türkiye’ye yardıma koşan ilk ülkelerden biri oldu.

MET-GÜN ENERJİ BİR FİİL GÖREV ALIYOR

Türkiye, depremin yaşandığı ilk yandan bu yana seferber oldu. Özel şirketler, var gücüyle saha koştu. Onlardan birisi de MET-GÜN Enerji Şirketi… MET-GÜN Enerji, tam bin 200 personel ve 200 iş makinesiyle bölgede bir fiil görev alıyor.

Bütün deprem bölgesinde koordineli olarak bulunan MET-GÜN Enerji, arama-kurtarma çalışmalarında da görev alıyor. MET-GÜN çabalarıyla, 18 yaşındaki bir genç ise göçük altından sağ olarak çıkartıldı. MET-GÜN çalışmaların her ayağında da desteğini sürdürüyor.

Şirket, yaptığı yardım çağrılarıyla tüm İspanya’yı harekete geçirmiş; MET-GÜN Enerji’nin ortağı Mehmet Çelebi’nin katkılarıyla toplanan yardımlar, Türkiye’ye ulaşmıştı.