Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü mega kent İstanbul için hava tahmin raporunu açıkladı. Önümüzdeki 5 gün boyunca etkili olması beklenen hava durumu ile ilgili resmi açıklama yapan yetkililer İstanbulluları hafta sonu etkili olması beklenen sağanak yağmura karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü mega kent İstanbul için resmi açıklamada bulundu. Önümüzdeki 5 gün boyunca etkili olması beklenen hava durumu hakkında açıklamada bulunan yetkililer, özellikle haftasonu etkili olması beklenen sağanak yağmura karşı vatandaşlarımızı uyardı. 

İstanbul'da yaşayan milyonlarca insanı yakından ilgilendiren hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından resmen açıklandı.  İstanbul'da yaşayanlar ya da şehirde bulunmayı planlayanlar, hava koşullarını öğrenmek ve günlük planlarını ona göre düzenlemek istiyor. Özellikle hafta sonu planları yapanlar, açık hava etkinlikleri ya da seyahat planlayanlar için hava durumu bilgileri büyük önem taşıyor. Peki, İstanbul'da hava nasıl olacak? İstanbul günlük ve 5 günlük hava durumu tahmini.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul'da hava durumu, parçalı ve az bulutlu olacak. Zamanla Trakya bölgesinde bulutlanmanın artacağı ve özellikle öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı - Resim : 1

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, İstanbul'da 5 günlük hava durumu tahmini şu şekilde;

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı - Resim : 2