Meteoroloji'den Bolu için sağanak uyarısı geldi

Meteoroloji'den Bolu için şiddetli sağanak yağış uyarısı geldi. Son haftalarda sıcak ve kurak günler geçiren kent genelinde etkili olması beklenen şiddetli sağanak yağış için vatandaşlarımızın her birisi önemle uyarıldı. Bolu Meteoroloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, kuvvetli gök gürültülü sağanağın bugün saat 15.00'dan yarın saat 09.00'a kadar etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji'den Bolu için sağanak uyarısı geldi

Bolu için son dakika uyarısı verildi. Bolu Meteoroloji Müdürlüğü tarafından verilen resmi uyarı kapsamında, bugün öğle saatlerinden itibaren kent genelinde şiddetli sağanak yağış etkili olması bekleniyor. Bolu Meteoroloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, kuvvetli gök gürültülü sağanağın bugün saat 15.00'dan yarın saat 09.00'a kadar etkili olması bekleniyor.

ŞİDDETLİ SAĞANAK YAĞIŞ İÇİN RESMİ UYARI VERİLDİ

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, "Batı Karadeniz'de beklenen gök gürültülü sağanağın; bugün öğleden sonra Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük çevrelerinde, akşam saatlerinden itibaren Kastamonu ve Çankırı çevreleri ile Sinop'un iç kesimlerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.