Meteoroloji'den yağış ve sis uyarısı! Doğu Karadeniz ve Marmara Bölgeleri için son dakika uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşlarımıza yağış ve yoğun sis uyarısında bulundu. Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Marmara ve Karadeniz'in iç kesimlerine yağış ve yoğun sisli hava uyarısında bulunan yetkililer vatandaşlarımıza önlem çağrısında bulundu. Gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağışlı hava ertesi gün öğle saatlerine kadar devam edecek.

Meteoroloji'den yağış ve sis uyarısı! Doğu Karadeniz ve Marmara Bölgeleri için son dakika uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Marmara ve Karadeniz'in iç kesimlerine yağış ve yoğun sis uyarısında bulundu. Gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağışlı hava ertesi gün öğle saatlerine kadar devam edecek. 

SABAH VE GECE SAATLERİNDE YOĞUN SİS YAŞANACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinin yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi, yurdun doğusunda mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.Genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji'den yağış ve sis uyarısı! Doğu Karadeniz ve Marmara Bölgeleri için son dakika uyarısı - Resim : 1