MHP Lideri Devlet Bahçeli'den TUSAŞ'taki terör saldırısıyla ilgili açıklama: "Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak"

Ankara’da Ankara'da yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıyla ilgili MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı açıklamasında, "Hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den TUSAŞ'taki terör saldırısıyla ilgili açıklama: "Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak"

Ankara’da Ankara'da yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıyla ilgili MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi; 

"AZİZ MİLLETİMİZİN VE HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

"Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum.

"HİÇBİR KANLI VE KALLEŞ PROJE KARDEŞLİĞİMİZİN KARŞISINDA TUTUNAMAYACAKTIR"

Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır."