MHP’den tv100’e özel açıklama: “Yok hükmündedir”
tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Başak Şengül ile Doğru Yorum programında, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın tv100'e özel yaptığı açıklamayı paylaştı. Yıldız ‘CHP’nin kurultayı’ hakkında yaptığı açıklamasında, “Biz olanı söylemek zorundayız. Kayyum atamasının şartları oluşursa iptal kararı geriye yürüyeceğinden genel başkan dâhil tüm organlara yapılan seçimler yok hükmündedir” dedi.
tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Başak Şengül ile Doğru Yorum programında MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın tv100'e özel açıklamalarını paylaştı.
“YOK HÜKMÜNDEDİR”
Yıldız ‘CHP’nin kurultayı’ hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Biz olanı söylemek zorundayız. Siyasi bir değerlendirme değil hukuki bir değerlendirme yapıyorum. CHP’nin 4-5 Kasım 2024 tarihinde yapılan kurultayın iradeleri fesata uğratılan delegelerin oyları karar yeter sayısını etkileyecek düzeye ulaşmışsa ve bu nedenle genel kurul iptal edilir. Ve kayyum atamasının şartları oluşursa iptal kararı geriye yürüyeceğinden genel başkan dâhil tüm organlara yapılan seçimler yok hükmündedir” dedi.