Mide balonu ameliyatında öldü: Son görüntüleri ortaya çıktı

Her şey zayıflama isteğiyle başladı. Girne Üniversitesi Yazılım Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Ali Can Gül, amatör olarak futbol oynuyordu ve sakatlık sonucu aldığı fazla kiloları vermek istedi. Çareyi mide balonunda aradı, ancak ameliyat masasından kalkamadı. Talihsiz gencin hastaneye gelişi ve sonrasında yaşananların yer aldığı kamera kayıtları haftalar sonra ortaya çıktı.

Mide balonu ameliyatında öldü: Son görüntüleri ortaya çıktı

Yalnızca zayıflamak istemişti. Çok sevdiği yeşil sahalara geri dönme isteği, onu canından etti. Ali Can Gül, 22 yaşında amatör futbolcuydu. Sakatlandı, kilo aldı ve aldığı kiloları veremeyince çareyi mide balonunda aradı.

5 Haziran günü, halası ile Mersin’deki özel bir hastaneye gitti ve ameliyat masasına yattı. Ancak talihsiz genç ameliyat masasından kalkamadı. Ali Can Gül’ü canından eden o kara günün görüntüleri ortaya çıktı.

Baba Hasan Gül, oğlunun ölümünden hastaneyi sorumlu tuttu ve acılı baba adalet istiyor. Gül’ün avukatı Erdal Kaya da ameliyat esnasında ihmallerin olduğunu iddia etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.