Mika Raun sevgilisi Batu ile hakkında çıkan o iddialara sitem etti! Ağlayarak yeni bir video daha paylaştı!

Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni Mika Raun, sosyal medya paylaşımları ve yüzünü göstermediği sevgilisi ile gündemden düşmüyordu. Geçtiğimiz gün yayınladığı video ile sevgilisinin yüzünü paylaşan Mika’dan yeni bir video geldi. Mika sevgilisinin kast ajansından olduğu iddialarına ağlayarak cevap verdi.

TikTok içerikleriyle kısa süre içerisinde fenomen haline gelen Mika Can Raun, sosyal medya gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi. Son yıllarda geçirdiği estetik ameliyatları ile de büyük bir değişim geçiren mika Raun aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor.

 Mika Raun sevgilisi Batu ile hakkında çıkan o iddialara sitem etti! Ağlayarak yeni bir video daha paylaştı! - Resim : 1

KİMİSİ YAKIŞTIRDI KİMİSİ ELEŞTİRDİ

Uzun zamandır aşk yaşadığı kişinin yüzünü sır gibi saklayan Mika Raun geçtiğimiz günlerde çektiği bir video ile sevgilisi Batu’nun yüzünü sevenleriyle paylaşmıştı. Videonun ardından çok sayıda yorum geldi. Kimisi sevgilisiyle Mika’yı yakıştırırken kimisi de eleştiri yağmuruna tuttu.

 Mika Raun sevgilisi Batu ile hakkında çıkan o iddialara sitem etti! Ağlayarak yeni bir video daha paylaştı! - Resim : 2

O İDDİALARA SİTEM ETTİ

Mika Raun yaptığı ağlayarak paylaştığı videoda sevgilisinin yüzünü göstermeden önce çıkan iddiaları gündeme getirdi. “Sevgilisi oyuncu, kast ajansından oyuncu biriyle anlaşmış” gibi iddiaları gündeme getiren Mika çektiği videoda, “Bize iyi yorum yapanları da buna inandırmaya çalıştıklarını gördüm. Sevmek zorunda değilsiniz ama bari seven insanlara dokunmayın” diyerek sitem etti.

Mika Raun sevgilisi Batu ile hakkında çıkan o iddialara sitem etti! Ağlayarak yeni bir video daha paylaştı! - Resim : 3