Minibüs şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Afyonkarahisar'da gerçekleşen trafik kazası yürekleri ağza getirdi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü şarampole yuvarlanarak kazaya neden oldu. Kazanın ardından jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri acilen bölgeye sevk edildi.

Minibüs şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Afyonkarahisar'da gerçekleşen trafik kazası yürekleri ağza getirdi. S.A. idaresindeki minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi.  Kazanın ardından jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri acilen bölgeye sevk edildi. 

Savrulan araç ardından takla atıp şarampole devrildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen AFAD ekipleri araçta sıkışan sürücü, B.K. ve D.K., isimli yaralıları yaklaşık 20 dakika süren bir müdahale sonrası çıkarabildi.

KAZA İLE İLGİLİ DETAYLI ARAŞTIRMA DEVAM EDİYOR

Yaralılar ardından olay yerindeki ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, D.K., yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamanı yitirdi. Kazada aracın hurdaya dönmesi, yaşanan olayın şiddetini gözler önüne serdi. Olayın ardından jandarma tarafından başlatılan incelemenin devam ettiği bildirildi.