Montella, Milli Takım’ın ilk 11’ini bul risk al

Sevgili okurlar, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Almanya’da başladı. Turnuvada F Grubu’nda yer alacak olan A Milli Takım; Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. Gürcistan ile oynayacağımız ilk maç kritik önem taşıyor. Portekiz ve Çekya’nın karşı karşıya geldiği senaryoda kazanmak, gruptan çıkmamızı doğrudan etkileyecek. Alınacak bir galibiyet, bizi avantajlı konuma getirir.

KONTROLLÜ VE ORGANİZE OLMAK ŞART

Gürcistan’ı yenmemiz içten bile değil. Ancak rakibi küçümsemeden kontrollü ve organize ataklarla sonuca gitmemiz gerekiyor. Yenilecek bir golde Gürcistan kapanacağı için işimiz zorlaşacak. Bu yüzden ilk 30 dakikada bir gol bulursak her şey çok kolay olur. Burada Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler ile Ferdi Kadıoğlu'na büyük iş düşecek. Umarım Milli Takımımız bu maçı kazanarak turnuvaya iyi başlar.

SAYIN MONTELLA, GEREKLİ RİSK ALIN

Öte yandan nasıl bir ilk 11 ile Gürcistan karşı oynayacağımız belirsiz. Burada teknik direktör Vincenzo Montella’ya büyük iş düşüyor. Bu maçı kazanmak için doğru ilk 11 çok önemli. Sayın Montella’dan hak edene şans vermesini ve gerekli riskleri almasını istiyorum. İşin özü: "Cesurlar bir kez, korkaklar her gün ölür!