Mourinho transferini veto etmişti! Fenerbahçe taraftarı o yıldızı takımda istiyor

Osayi Samuel’in sakatlık durumu sonrası Fenerbahçe taraftarları harekete geçti. Taraftarlar Jose Mourinho’nun kısa bir süre önce transferini veto ettiği Kieran Trippier’in transfer edilmesi için sosyal medyada paylaşımlar yaptı.

Mourinho transferini veto etmişti! Fenerbahçe taraftarı o yıldızı takımda istiyor

Fenerbahçe’nin Nijeryalı sağ beki Osayi Samuel’in yapılan son antrenmanda sakatlandığı ve durumunun ciddi olduğu belirtildi. Bunun üzerine Fenerbahçeli taraftarlar da sağ bek bölgesine transfer yapılmasını istedi.

TARAFTARLAR KIERAN TRIPPIER'İN TRANSFER EDİLMESİNİ İSTİYOR

Taraftarlar, bir süre önce menajerler tarafından sarı-lacivertli kulübe önerilmesine karşın teknik direktör Jose Mourinho’nun transferini veto ettiği Kieran Trippier’in transfer edilmesini istedi.

Mourinho transferini veto etmişti! Fenerbahçe taraftarı o yıldızı takımda istiyor - Resim : 1

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE PAYLAŞIM YAPILDI

Sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı.  Taraftarlar yıldız futbolcunun sağ ve sol bekte oynayabileceği için iyi bir alternatif olacağı yönünde görüş belirtti.

Mourinho transferini veto etmişti! Fenerbahçe taraftarı o yıldızı takımda istiyor - Resim : 2

TRIPPIER'İN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 33 yaşındaki İngiliz futbolcu bu sezon Newcastle United takımında bu sezon 3 maçta 139 dakika süre aldı. Trippier, kariyerinde Manchester City, Barnsley, Atletico Madrid, Burnley, Tottenham Hotspur ve Newcastle United formaları giydi.

Trippier, Newcastle United takımında forma giydiği 94 maçta 4 gol atarken 21 de asist yaptı.

Mourinho transferini veto etmişti! Fenerbahçe taraftarı o yıldızı takımda istiyor - Resim : 3