Muğla'da çiftçilerin mesaisi devam ederken yetkililerden önemli bir uyarı geldi. Çiftçiler, bunu kesinlikle yapmamalı

Muğla'ya bağlı Seydikemer ilçesinde çiftçilerin buğday hasadı mesaisi devam ederken gerçekleştirilen çiftçi eğitim toplantılarında yetkililerden önemli bir uyarı geldi. Çiftçiler, bunu kesinlikle yapmamalı.

Muğla'da çiftçilerin mesaisi devam ederken yetkililerden önemli bir uyarı geldi. Çiftçiler, bunu kesinlikle yapmamalı

Seydikemer'deki buğday tarlalarında hasat dönemi devam ederken, uygun arazilerde biçerdöver, uygun olmayan yerlerde ise eski yöntemlerle harman işlemi uygulanıyor. Hasat dönemi çerçevesinde düzenlenen çiftçi eğitim toplantılarıyla da üreticiler anız yakmanın zararları konusunda bilgilendiriliyor.

Muğla'da çiftçilerin mesaisi devam ederken yetkililerden önemli bir uyarı geldi. Çiftçiler, bunu kesinlikle yapmamalı - Resim : 1

ANIZ YANGINLARININ ÖNLENMESİ AMAÇLANIYOR

Toplantılarda anız yangınlarının önlenmesi amaçlanırken, Bekçiler, Kayabaşı ve Seki mahallerinde gerçekleştirilen toplantılarda, biçerdöver hasat kontrolleri ve anız yangınlarının önlenmesi konularında çiftçilere bilgi veriliyor. Eğitim toplantıları, çiftçilerin hasat sürecinde karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak ve anız yangınlarının önlenmesi için gerekli tedbirleri almalarını amaçlıyor.

Muğla'da çiftçilerin mesaisi devam ederken yetkililerden önemli bir uyarı geldi. Çiftçiler, bunu kesinlikle yapmamalı - Resim : 2