Murat Aşık’tan tv100’de flaş sözler! “Fenerbahçe’nin olağanüstü hal ilan etmesi lazımdı”

tv100 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Ersin Düzen ile Saha Dışı programında Murat Aşık flaş ifadeler kullandı. Murat Aşık derbiden sonra, “Fenerbahçe’nin olağanüstü hal ilan etmesi lazımdı” dedi.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla Ersin Düzen ile Saha Dışı programında devam ediyor. Programın yorumcularından Murat Aşık derbi sonrası flaş sözler kullandı.

“OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLMELİYDİ”

Kaybedilen derbi sonrası bir aksiyon alınması gerektiğini söyleyen Murat Aşık, “Ben derbi sonrası dedim ki Fenerbahçe’nin olağanüstü hal ilan etmesi lazım.” ifadelerini kullandı.

“AZİZ YILDIRIM CAMİANIN BÜYÜKLERİNİ ÇAĞIRMIŞTI”

Aziz Yıldırım’ın başkan olduğu ilk dönemde bir toplantı yaptığını söyleyen Murat Aşık şu sözlerle devam etti:

“Aziz Yıldırım ilk başkan olduğu zaman işler iyi gitmiyordu, devamlı hocalar değişiyordu. Aziz Yıldırım bunun sonrasında bir toplantı yaptı. 60-70 kişilik bir grup vardı, bütün eski başkanlar, camianın büyükleri ve eski kaptanlar ‘Ne yapalım’ diye bir toplantı yapıldı. Ortaya bir kürsü kondu isteyen çıksın konuşsun veya yerinden konuşsun diye. Sonuç olarak bir aksiyon alındı.”

“BU TOPLANTI KENDİLERİNİ BAĞLAR”

Son olarak Acun Ilıcalı ve Jose Mourinho’nun yaptığı toplantının çok önemli olmadığını söyleyen Murat Aşık şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Mourinho ve Acun Ilıcalı’nın yaptığı toplantı o ikisini bağlar. Ne diyecekler ya kadro dışı olacak ki o da imkansız. En fazla ‘Şampiyon olur muyuz?’ Jose Mourinho da, ‘Oluruz’ der ve olur biter.”