Murat Övüç'ten 'şantaj' iddiası: Açtı ağzını yumdu gözünü

Son günlerde oğlunun nişan töreninde gelinine 2 kilo altın takmasıyla gündem olan sosyal medya fenomeni Murat Övüç sosyal medyadan ateş püskürdü. Övüç, oğlunun uygunsuz video ve fotoğraflarının çekildiğini iddia ederek, "Bunlar yedikleri kaba pisliyorlar" ifadelerini kullandı.

Murat Övüç'ten 'şantaj' iddiası: Açtı ağzını yumdu gözünü

Oğlu Burakcan Övüç’ün yakın arkadaşları tarafından şantaja maruz kaldığını duyuran Övüç, sosyal medya üzerinden sert açıklamalarda bulundu.

Övüç, oğlunun her gün evlerinde bulunan arkadaşlarının gizli şekilde uygunsuz görüntülerini çektiğini belirterek, “Bunlar yedikleri kaba pisleyen" ifadelerini kullandı. Abartılı makyajı ve dikkat çekici tarzıyla bilinen Övüç, sosyal medya platformlarında sıkça gündeme geliyor.

Murat Övüç'ten 'şantaj' iddiası: Açtı ağzını yumdu gözünü - Resim : 1

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Oğlumun uygunsuz neyi olabilir? Bir cahillik yaptı, ne yaptıysa yaptı... Neden gizli çekiyorsunuz?” diyerek tepkisini dile getiren Övüç, yaşanan durumun kendisi için kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Murat Övüç'ten 'şantaj' iddiası: Açtı ağzını yumdu gözünü - Resim : 2

Ayrıca, “Bu bir suç değil mi? Bizim evimizde bunu siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de para vermezseniz biz bunları yayınlarız diyorlar. Yayınlasana. Sen kime şantaj yapıyorsun?” diyerek öfkesini dile getirdi. Murat Övüç’ün bu çıkışı, takipçileri ve medya tarafından geniş yankı buldu.