Narin cinayetinde ailenin şüphe çeken hareketi tv100'de açıklandı! 3 tarihte çok yoğun yapılmış

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Başak Şengül ile Doğru Yorum'da Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti hakkında kritik bilgiler paylaşıldı. tv100 muhabiri Canan Altıntaş, Güran ailesi üyeleri arasında Narin'in kaybolduğu, amca Salim Güran'ın tutuklandığı ve Narin'in cansız bedeninin bulunduğu tarihlerde telefon görüşmesi trafiğinin yoğunlaştığının tespit edildiğini bildirdi.

Başak Şengül ile Doğru Yorum'un bu haftaki konukları eski CHP Milletvekili emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, Avukat Ruşen Gültekin, gazeteciler Gürbüz Evren ve Ferhat Murat ile tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı oldu.

TELEFON GÖRÜŞMELERİ SAVCILIKTA

Programda gündeme dair gelişmeler ele alınırken Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili kritik bilgiler paylaşıldı. 

Diyarbakır'da bulunan tv100 muhabiri Canan Altıntaş, Güran ailesi arasında yapılan telefon görüşmelerinin yer aldığı HTS kayıtlarının savcılığa gönderildiğini belirterek dikkat çeken bir detayı açıkladı.

3 TARİHTE GÖRÜŞMELER YOĞUNLAŞMIŞ

Altıntaş, kayıtlarda Narin'in kaybolduğu, amca Salim Güran'ın tutuklandığı ve Narin'in cesedinin dere yatağında bulunduğu günlerde Güran ailesindeki telefon trafiğinin yoğunlaştığının tespit edildiği belirlendiğini bildirdi.

Buna göre Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos, amca Salim Güran'ın tutuklandığı 2 Eylül ve Narin'in cesedinin bulunduğu 8 Eylül tarihlerinde anne Yüksel, amca Salim, baba Arif, ağabey Enes ve amca Fuat Güran arasında yoğun bir telefon görüşmesi gerçekleşti.

DERE YATAĞINA YAKIN SİNYAL ALINDI

Altıntaş ayrıca Narin'in cesedinin bulunduğu Eğertutmaz Deresi yakınlarında Narin'in bazı yakınlarının telefonlarından sinyal alındığı belirlendiğini bildirdi.