Narin cinayetinde itirafçının kardeşi konuştu! "Abim para almadı muhtar tehdit etti"

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında, Narin'i çuval içinde götürüp gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi açıklamalarda bulundu. Bahtiyar'ın kardeşi, "Muhtar para teklif etmiş abim kabul etmemiş ve tehdit edilmiş" dedi.

Narin cinayetinde itirafçının kardeşi konuştu! "Abim para almadı muhtar tehdit etti"

Diyarbakır'da kayboluşundan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Narin'i çuval içinde götürüp gömdüğünü itiraf eden ve ardından tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi A Haber’e konuştu.

"BU CENAZEYİ GÖTÜRMESEM BU ADAM AİLEMİ YOK EDERDİ"

"Ben ağabeyime gerçek neyse söyle dedim. Ağabeyim ise bana, 'Ben yukarıdan geliyordum, muhtar bana selektör yaptı. Ben de durdum. Muhtar bana arabanda çuval var mı diye sordu. Ben de tarım işi için çuval ihtiyacı olduğunu düşündüm. Sonra cesedi görünce korktum, geri çektim kendimi. Muhtar sana 200 bin lira veriyorum dedi. Ben kabul etmedim. Aileni düşün bu cenazeyi buradan götür dedi. Bu cenazeyi götürmesem bu adam ailemi yok ederdi' dedi.

"AĞABEYİM SUÇLUDUR"

Karakola gittiğini ifade verdiğini söyledi ağabeyim. Ağabeyimin paraya ihtiyacı yok ayda 300 binden fazla para kazanıyor, neye ihtiyacı olabilir? Muhtarla aile gibiydik hele ki muhtar ve abim kardeş gibiydi. Ağabeyim cenazeyi dereye götürdüğü için suçludur."