Narin Güran cinayetinde itirafçı adliyeye sevk edildi

Narin Güran cinayetinde itirafçı olan Nevzat Bahtiyar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 24 şüphelinin ise gözaltı süresi bir gün uzatıldı.

Narin Güran cinayetinde itirafçı adliyeye sevk edildi

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden çıkan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması, devam ediyor.

Narin'in cansız bedeni dün Tavşantepe köyünde toprağa verilirken, Narin'in Güran'ın öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan Nevzat Bahtiyar itirafçı oldu.

Narin'in cansız bedenini dereye getirdiğini ve üzerine taş koyduğunu itiraf eden Bahtiyar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

ÇAPRAZ SORGUDA İTİRAF

İtirafçı olan şüphelinin aracının, Narin’in kaybolmasından 25 dakika sonra yine Narin’in cesedinin bırakıldığı dere yatağına yakın bir noktada yaklaşık 50 dakika kaldığı görüldü.

Nevzat Bathiyar isimli şüpheli, çapraz sorguda suçunu itiraf etti. Gözaltındaki itirafçı ise savcılığa çıkarıldı. Bahtiyar'ın işlemlerinin ardından tutuklanması bekleniyor.

İTİRAF SONRASI DERE KENARINDA KEŞİF

Nevzat Bahtiyar'ın itirafı sonrası Tavşantepe Mahallesi'ne 2 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi'nin kenarında keşif yapıldı. Nevzat B., jandarma eşliğinde dere kenarına götürüldü. Burada Nevzat B.'nin ifadesine başvuruldu.