Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme: Anne Yüksel Güran apar topar hastaneye getirildi! O izlerin nedeni belli olacak

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde tutuklanan ağabey Enes Güran'ın kolundaki ısırık izleri için, "Sinir krizi geçirince ısırdım" demesinin ardından anne Yüksel Güran hafta sonu cezaevinden alınıp Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne götürüldü. Anne Güran'dan alınacak diş ölçüsüyle ağabey Enes Güran'ın kolundaki ısırık izi karşılaştırılacak.

Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme: Anne Yüksel Güran apar topar hastaneye getirildi! O izlerin nedeni belli olacak

Diyarbakır’da 8 Eylül tarihinde cansız bedeni bir dere kenarında bulunan Narin Güran dosyasında yeni bir gelişme yaşandı.

Soruşturma kapsamında "kasten öldürme suçuna iştirak etmek" suçundan tutuklanan anne Güran'dan, savcılığın talebi üzerine Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı.

Örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilecek. Hazırlanacak raporda, aynı suçtan tutuklu Narin Güran'ın ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık iziyle anneden alınan örneklerin uyuşup uyuşmadığının tespit edileceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Narin Güran cinayetiyle ilgili ağabey Enes Güran kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülen Enes Güran’ın kolundaki ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilememişti. Bu nedenle Enes Güran serbest bırakılmıştı. Enes Güran, Narin’in cansız bedeni bulunduktan sonra annesi Yüksel Güran ile beraber tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.