Narin Güran'ın amcası Salim Güran hakkında kritik gelişme

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın cinayetinde soruşturma genişliyor. Narin Güran'ın tutuklu olan amcası Salim Güran ile ilgili kritik bir yeni gelişme yaşandı. Salim Güran yüksek güvenlikli bir hücreye konuldu. 

Narin Güran'ın amcası Salim Güran hakkında kritik gelişme

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Narin Güran cinayeti soruşturmasında toplam 12 tutuklu bulunurken dün gözaltına alınan 4 kişi serbest bırakılmıştı. 

YÜKSEK GÜVENLİKLİ HÜCREYE KONULDU

Narin Güran'ın tutuklu olan amcası Salim Güran ile ilgili kritik bir yeni gelişme yaşandı. Salim Güran T tipi cezaevindeki hücresinden yüksek güvenlikli bir hücreye konuldu. 

tv100 muhabiri Canan Altıntaş aktardığı bilgilerde şu ifadelere yer verdi:

"Salim Güran T tipi cezaevinde tekli hücredeydi ama dün gece itibariyle yine aynı kampüs içerisinde yüksek güvenlikli izole hücreye bırakıldı. Bu hücrede televizyon yok ve akrabaları ile görüş yok. Soruşturmaya tamamlanıncaya kadar Salim Güran'ın tutukluluk hali bu şekilde devam edecek. 

ANNE VE ABİ DE HÜCREDE

Tutuklu olan isimler anne Yüksel Güran, Abi Enes Güran ve diğer tutuklu isimlerde tekli hücrelerdeler ve birbirleriyle görüşmeleri, akrabaları ile görüşmeleri de yasak."