Narin'in amcasının şeytani oyunu ortaya çıktı! tv100 muhabiri dehşet detayı anlattı

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nda Türkiye gündeminin baş sırasında yer alan 8 yaşındaki Narin cinayetiyle ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. Vahşetin yaşandığı Diyarbakır'dan gelen tv100 muhabiri Canan Altıntaş, Narin'in katledilmesinde 1 numaralı şüpheli konumundaki amca Salim Güran'ın şeytani oyununu anlattı.

Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nın konukları Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, tv100.com yazarları Barış Yarkadaş ve Fuat Uğur ile tv100 muhabiri Canan Altıntaş oldu.

21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra boğularak öldürülmüş olarak Eeğertutmaz Deresi'ne gömülmüş olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin ele alındığı programda olayı başından bugüne kadar takip eden tv100 muhabiri Canan Altıntaş dehşete düşüren bir detayı anlattı.

NARİN'İN ÖLEN AKRANINI TEŞHİS İÇİN HASTANEYE GİTMİŞLER

Narin'in arandığı günlerde Narin'le aynı yaşlardaki başka bir kız çocuğunun trafik kazasında hayatını kaybettiğini bildiren Altıntaş, bu kazayı öğrenen Güran ailesinin sinsi oyununu ifşa etti.

Altıntaş, cinayetin 1 numaralı şüphelisi amca Salim Güran ve enişte Mehmet Şevket Kaya kazada ölen kızın Narin olma ihtimaliyle hastaneye gidip morgda teşhis yapmaya çalıştığını söyledi.