Narin'in annesinin ifadesi ortaya çıktı: tv100 muhabiri adliye önünden bildirdi! Adli Tıp raporunda önemli detay

19 gün arama sonucunda öldürülmüş olarak bulunan 8 yaşındaki Narin'le ilgili yürütülen soruşturmada bugün 22 şüpheli hakim karşısına çıktı. tv100 muhabiri Canan Altıntaş, Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyedeki ifadesini paylaştı. Narin'in Adli Tıp Raporu'nda cansız bedende üçüncü kişilere ait bir DNA bulgusuna rastlanmadığı ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere kenarına çuval içinde gömülmüş olarak bulunan 8 yaşındaki Narin'in katledilmesiyle ilgili Diyarbakır Adliyesi tarafından yürütülen soruşturma sürüyor. Bugün 22 şüpheli hakim karşısına çıktı.

CANSIZ BEDENDE ÜÇÜNCÜ KİŞİLERİN DOKU İZİ YOK

tv100 Ana Haber Bülteni'ne Diyarbakır'dan bağlanan muhabir Canan Altıntaş, spiker Osman Kenan Çapoğlu'na önemli bilgiler aktardı. Altıntaş, Narin'in Adli Tıp Raporu'nun savcının eline ulaştığı bilgini vererek cansız bedende üçüncü kişilere ait bir doku izi bulunmadığını belirtti. 

AMCAYLA İLİŞKİ İDDİASI

Altıntaş,  Narin'in annesi Yüksel Güran'ın 4 buçuk saatlik bir ifade verdiğini belirterek Narin'in amcası Salim Güran'la ilişki iddiasına "Böyle bir şey yok." yanıtını verdiğini söyledi.

AMCAYI 3 KEZ NEDEN ARADI?

Narin kaybolduktan sonra amca Salim Güran'ı 3 kez neden aradığı sorulan anne Yüksel Güran'ın "Bir kez yanlışlıkla aradım, başka da aramadım." şeklinde yanıt verdiğini, diğer 2 arama içinse açıklama yapamadığını söyleyen muhabir Altıntaş, annenin, telefonunu başka kimsenin kullanmadığını söylediğini de belirtti.

"KİM ÖLDÜRDÜYSE ALLAH BELASINI VERSİN"

Muhabir Canan Altıntaş'ın anne Yüksel Güran'ın ifadesiyle ilgili verdiği bilgiler şu şekilde: 

- Anne, 'Narin'i kim öldürdüyse Allah belasını versin.' şeklinde konuşurken Salim Güran ile itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın arasının çok iyi olduğunu belirtti.

- Gözaltında olan ve Narin'i saat 17.40'ta gördüğünü söyleyen şüphelilerden B.G. ifadesinde amca Salim Güran'ın kendisine baskı yaparak böyle bir bilgi verdirttiğini itiraf etti.

- Yüksel Güran, 'Aile olarak kimseyle husumetimiz yok. Narin'i kim kaçırıp öldürdü bilmiyorum.' sözlerini de ifadesinde yer verdi.

22 ŞÜPHELİ NÖBETÇİ HAKİMLİĞE SEVK EDİLDİ

Soruşturma kapsamında Narin’in ölü bulunduğu 8 Eylül günü aralarında gözaltına alınan Narin’in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran'ın işçileri Ö.Y. ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23) ve ismi öğrenilmeyen bir kişi Diyarbakır Adliyesi’nde yaklaşık 12 saat süren savcılık ifadeleri sonrası Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.