Narin'in cesedinin bulunduğu derede korkunç tesadüf!9 yaşındaki bir çocuk daha ölü bulunmuş! Muhammed öldürüldü mü?

Narin Güran'ın sırlarla dolu trajik ölümü gündemde. Soruşturma tüm derinliği ile devam ederken Narin'in cansız bedeninin bulunduğu Eğertutmaz Deresi ile ilgili korkunç bir tesadüf ortaya çıktı. Aynı derede, 17 yıl önce kaybolan 9 yaşındaki Muhammed Çelikbilek'in de cesedinin bulunduğu öğrenildi. Muhammed'in babası, oğlunun boğulduğu iddiasına şüpheyle yaklaştığını ve olayın tekrar araştırılmasını talep etti.

Narin'in cesedinin bulunduğu derede korkunç tesadüf!9 yaşındaki bir çocuk daha ölü bulunmuş! Muhammed öldürüldü mü?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün boyunca süren aramaların ardından evlerine 1.5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nin kenarında çuval içinde bulunmuştu.

 Olayla ilgili olarak köyde yaşayan Nevzat Bahtiyar, amca Salim Güran’ın emriyle Narin'in cansız bedenini dere kenarına attığını itiraf etti.

17 YIL ÖNCE DE  MUHAMMED'İN CESEDİ BULUNMUŞ

Bu olay, aynı derede 17 yıl önce kaybolan 9 yaşındaki Muhammed Çelikbilek’in de cesedinin bulunmasıyla ilgili şüpheleri artırdı.

AĞAÇLARA TAKILMIŞ HALDE BULUNDU 

NOW Ana Haber'de verilen bilgilere göre, Muhammed’in cansız bedeni de Narin’in bulunduğu yerin yakınlarında, dere kenarında ağaçlara takılmış halde bir çoban tarafından bulunmuştu.

Narin'in cesedinin bulunduğu derede korkunç tesadüf!9 yaşındaki bir çocuk daha ölü bulunmuş! Muhammed öldürüldü mü? - Resim : 2

MUHAMMED'İN BABASI KONUŞTU

Muhammed'in babası Abdülhakim Çelikbilek, evleri ile derenin bulunduğu yerin arasının 25 kilometre olduğunu, bu kadar mesafeyi 9 yaşındaki bir çocuğun gidemeyeceğini söyledi.

Acılı baba, oğlunun boğulduğunu söylediklerini ancak Narin’in olayından sonra sürekli şüphe içinde olduğunu ifade etti.

AYNI DERE, AYNI ŞÜPHE

9 yaşındaki Muhammed Çelikbilek’in şehir merkezinden bu dereye gelmesinin fiziksel olarak mümkün olmadığını belirten Çelikbilek, Narin Güran gibi Muhammed’in de 19 gün sonra cansız bedeninin bulunduğunu söyledi.

Her iki çocuğun da Tavşantepe köyündeki derenin kenarında cesetlerinin bulunduğu dikkat çekti.

 DOSYA 1 AY İÇİNDE KAPATILDI

Babası, oğlunun ölümünün ardından ne DNA testi talebine ne de verdiği dilekçelere yanıt alabildi.

Sadece "suda boğulma" denilerek dosya 1 ay içinde kapatıldı. Acılı baba, oğlunun orada boğulmasının imkansız olduğunu belirtti. Narin’in cansız bedeninin bulunmasıyla şüpheleri yeniden alevlendi.

NARİN’İN ABLASI DA SORUŞTURMA KAPSAMINDA

Narin Güran’ın ablası Tülin Güran’ın “merdivenden düşerek” yaşamını yitirdiği öğrenildi. Savcılık, Tülin Güran’ın ölümü ile ilgili soruşturmayı da kapsamına aldı.