Narin'in mezarındaki farklılıkla ilgili Diyarbakır Valisi'nden tv100'e açıklama

tv100'de Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına Narin'in katledildiği Diyarbakır Bağlar'a bağlı Tavşantepe'den bağlanan muhabir Sertaç Murat Koç, Narin'in mezarına valilik tarafından Türk bayrağı dikildiğini duyurdu. Öte yandan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, programa bir açıklama gönderdi.

Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına eski CHP Milletvekili Av. Turan Aydoğan, tv100 com yazarları Barış Yarkadaş ve Fuat Uğur ile Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan konuk oldu.

NARİN'İN MEZARINA BAYRAK DİKİLDİ

Türkiye'nin gündemine oturan 8 yaşındaki Narin'in katledilmesi ve yürütülen soruşturma programda ele alınırken Diyarbakır Bağlar'a bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde günlerdir haber takibi yapan tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç, Narin'in mezarıyla ilgili yeni bir gelişmeyi duyurdu.

DİYARBAKIR VALİSİ'NDEN YAYINA MESAJ

Koç, Narin'in bulunduğu mezarlığa Diyarbakır Valiliği tarafından bir Türk bayrağı dikildiğini belirtti. Öte yandan Vali Murat Zorluoğlu da program sırasında Sinan Burhan'a bir mesaj gönderdi.

Vali Zorluoğlu, Türk bayrağıyla ilgili bölümü izlediğni belirterek "Bu çok güzel bir uygulama oldu. Babanın isteğiydi. Biz bunu gerçekleştirdik. Çok ziyaret oluyor mezara. O nedenle Narin kızımızın mezarını mermer yaptık ve mezarlığı düzenledik. Alanı toz ve çamur olmaktan kurtardık. Yarın çalışma tamamlanacak. Babasının talebiyle bayrağı diktik. Miletimizin başı sağ olsun."