Narin'in otopsisiyle ilgili cinayetin seyrini değiştirecek kritik bilgi tv100'de açıklandı

tv100'ün beğenilen programı Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nda Diyarbakır'da öldürülmüş halde bulunan 8 yaşındaki Narin'le ilgili kritik bir bilgi paylaşıldı. Adli Tıp'tan gelen bilgiye göre cinayetin soruşturma seyrini değiştirebilecek gelişme tv100.com yazarı Barış Yarkadaş tarafından açıklandı.

Gürhan Hacır'la Taksim Meydanı'na bu hafta tv100.com yazarları Barış Yarkadaş ve Fuat Uğur, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ve Gazeteci Gürbüz Evren katıldı.

Programın ilk dakikalarından itibaren Diyarbakır'da aranan ve 19 gün sonra öldürülmüş bir halde çuval içinde derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesi gündem edildi.

Programa Diyarbakır Valisi Murat Zoroğlu bir açıklama gönderirken "Cinayet mutlaka aydınlatılacak." mesajı verdi.

"NARİN'İN BEDENİ 1-1.5 GÜN SUDA KALMIŞ"

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş ise programda dikkat çeken bir bilgiyi paylaştı. Yarkadaş, Adli Tıp'tan aldığı bilgilere göre Narin'in cansız bedeninin suda 1-1.5 gün kaldığını söyledi. 

Yarkadaş, ayrıca incelemenin perşembe günü sonuçlanacağı bilgisini verdi.

Programa görüntülü bağlantıyla katılan emekli Emniyet Müdürü İrfan Bayar da bu ihtimal üzerine "Karmaşık bilgilerle karşı karşıyayız. Sol ayağının fazla suda kalmak nedeniyle kopma noktasına geldiği Diyarbakır Adli Tıp tarafından rapor edildiği belirtildi. 1.5 günle 15 gün suda kalmak arasındaki fark, olayı farklı bir boyuta getirecektir." ifadelerini kullandı.