Narin'in tutuklanan amcası Salim Güran'ın telefonuyla ilgili kritik gelişme: Geri getirildi!

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran'ın soruşturmasında tutuklu amca Salim Güran, yeniden ifade vermek için adliyeye sevk edilmişti. Tutuklu amcanın telefon kayıtlarına ulaşıldığı öğrenildi.

Narin'in tutuklanan amcası Salim Güran'ın telefonuyla ilgili kritik gelişme: Geri getirildi!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden 21 Ağustos tarihinde Kuran kursuna gitmek için çıkan ancak bir daha geri dönmeyen Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün sonra bulunarak Tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.  Bir derede çuval içerisinde ve üzerine taş konulmuş halde cansız bedeni bulunan Narin'i kimin öldürdüğü de araştırılıyor.  Narin Güran'ın ölümü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada mahkemeye çıkarılan anne ve ağabeyi ile birlikte dün 8 kişi tutuklandı.

YENİDEN İFADESİ ALINIYORDU

TV100 Muhabiri Canan Altıntaş'ın aktardığı bilgilere göre Narin’in tutuklu amcası Salim Güran T tipi kapalı cezavinden, Diyarbakır Cumhuriyet  Başsavcılığı'nın talimatıyla, Diyarbakır adliyesine getirildi. Yeniden savcı tarafından ifadesi alınacak.

TELEFON KAYITLARINA ULAŞILDI

Soruşturmanın seyri için çok önemli olan tutuklu amca Salim Güran'ın telefon kayıtlarına da ulaşıldı. Amcanın sildiği bazı telefon görüşmeleri, ses kayıtları ve mesajlar savcılığa ulaştığı belirtildi.