Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı! Yeni telefon detayı şoke etti!

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürerken, tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı. Hediye Güran, "Narin kaybolduktan birkaç gün sonra cep telefonumu değiştirdim" dedi.Öte yandan son dakika gelişmesine göre yenge Hediye Güran tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 12'ye yükseldi.

Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı! Yeni telefon detayı şoke etti!

Narin Güran cinayetinde kilit isim olduğu iddia edilen Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı.

 Hediye Güran’ın ifadesi şu şekilde:

“Yukarıda yazılı bulunan açık kimlik bilgileri doğrudur, hana aittir. Üzerime atılı zorunlu olarak görevlendirilen modati eşliğinde başlandı. suçlamayı anladım. Olaya ilişkin daha önce Diyarbakır II Jandarma Komutanlığı görevlilerince alman Ifade içeriğim doğrudur, hür irademle hiçbir baskı altında kalmadan ifade vermiştim ve aynen tekrar ederim.

Ben yukarıda belirtmiş olduğum .... numaralı GSM hattını uzun süredir kullanmaktayım. Ben, Diyarbakır ili Bağlar ilçesinde bulunan Tavşantepe Mahallesinde eşim Fuat GÜRAN ve çocukların ile birlikte ayı komutta ikamet ederim.

Ben olay günü yani 21/08/2024 günü sabah saat 07:30 sıralarında uyandım. Çocuklarım uyuyorlardı. Daha sonra saat 09:30 sıralarında Yüksel GÜRAN’ın beni arayıp aramadığını hatırlamıyorum. Saat 10:00 sıralarında da hana yıkanmak için kıyafetlerini getirmişti. Yüksel GÜRAN’ın makinesi elbiseleri İyi yıkamadığı İçin benim makinemde yıkamak için elbiselerini getirmiştir. Yüksel benim yanımda yaklaşık 5-10 dakika oturduktan sonra evine geri döndü. Daha sonra ben kıyafetleri makineye attım ve kahvaltı hazırladım.

 

Bütün çocuklarım ile birlikte kahvaltıyı yaptık. Daha sonrasında bulaşıkları yıkayıp ev işleri ile ilgilendim. İlk yıkama bittikten sonra ikinci yıkama için kıyafetleri makineye attım. İlk yıkamada biten çamaşırları da kurumaları için balkona tellerin üzerine serdim. Daha sonra evde oturmaya devam ettim.

İkinci yıkamada bitince onları da çıkarıp balkona serdim. Sonrasında depoda su kalıp kalmadığını kontrol etmek için terasa çıktım.

Depoda su kalmadığını gördüm.

Kıyafetleri de alarak Yüksel’in evine saat 15:00 civarında cadde üzerinden gittim ve kapıyı çaldım. Kapıyı Yüksel’in oğlu olan Eren açtı. Eren sadece annesinin uyuduğunu söyledi, diğer kardeşlerinden bahsetmedi. Bunun üzerine bende depom dolduktan son gelirim diyerek evden ayrıldım.

Salim’in evinin yan tarafından bulunan su motorunun şalterini kaldırıp eve gittim. Evde depo ve şişeler dolana kadar bekledim. Daha sonrasında yaklaşık yarım saat sonra şalteri kapatmak üzere tekrar geri gittim.

Şalteri kapattıktan sonra Yüksel’in evine geçtim Yükselin evine geçtiğimde evin kapısını hatırladığın kadarıyla Eren açtı.

 Evin içerisinde televizyonun bulunduğu ve klimanın açık olduğu odada Enes koltuğun üzerine uyumaktaydı. Yüksel ise kanepenin üzerinde uyumaktaydu. Ben ikamete girdikten 20 dakika sonrasında Enes uyandı ve 20 dakika kadar sohbet ettik. " dedi. 

İLİŞKİ İDDİASINA YANIT

Salim ile ilgili aralarında bir ilişki olup olmadığı yönündeki soruyu yanıtlayan yenge, böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını söyledi.

25 SANİYELİK SESLİ GÖRÜŞME

Salim Güran'ın cevapsız çağrılarıyla ilgili konuşan Hediye Güran, "Cevapsız çağrılara diyeceğim bir şey yoktur. Benim bu cevapsız çağrılardan haberim yoktur. 25 saniyelik sesli görüşme ise tam olarak hatırlyamamakla beraber Salim'in eşi Melek ile yapmış oldumuz görüşme düşünüyorum. Whatsapp içeriğini ise hatırlamamaktayım." dedi.

CİNAYET SONRASI TELEFON DEĞİŞİKLİĞİ

Narin cinayeti sonrasında telefonu değiştirdiğini söyleyen Hediye Güran, "Telefonumum camı kırıktı ve bozuktu, eşim de yeni telefon aldı. Eski cep telefonum da evde bulunmaktaydı. Eski telefonumu beni almaya gelen Jandarma görevlilerine teslim ettim." dedi.

Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı! Yeni telefon detayı şoke etti! - Resim : 3

Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı! Yeni telefon detayı şoke etti! - Resim : 4

Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı! Yeni telefon detayı şoke etti! - Resim : 5

Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı! Yeni telefon detayı şoke etti! - Resim : 6