Nehre doğru giden yaklaşık 3 metrelik canlının fotoğrafı endişeye neden oldu. İncelemenin ardından gerçek ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde kaydedilen görüntü, sosyal medyada büyük endişeye neden oldu. Nehre doğru giden yaklaşık 3 metrelik devasa bir canlının, pek de net olmayan fotoğrafı onu doğanın jilet dişli yırtıcısı sanılmasına neden oldu. Ancak incelemenin ardından gerçek ortaya çıktı.

Nehre doğru giden yaklaşık 3 metrelik canlının fotoğrafı endişeye neden oldu. İncelemenin ardından gerçek ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde kaydedilen görüntü, sosyal medyada büyük endişeye neden oldu. ABD'nin Washington eyaletinde yer alan Snohomish İlçe Şerif Ofisi, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, başlangıçta Pilchuck Nehri'ne doğru ilerleyen 3 metrelik jilet dişli bir timsah olduğu tespit edilen bir sürüngenin grenli fotoğrafıyla bir uyarı yayınladı. Granite Falls Polis Departmanı, Facebook'ta hayvanın bir timsah olabileceğini iddia etti.

Nehre doğru giden yaklaşık 3 metrelik canlının fotoğrafı endişeye neden oldu. İncelemenin ardından gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

DEVASA CANLI TİMSAH MIYDI? 

Bölge sakinlerinden Shanna Duncan, sosyal medyada fotoğrafı gördüğünde bunun herhangi bir timsah türü olmadığını hemen anladı. "Sanırım bu Arjantin tegu kertenkelesi" diye yazdı Facebook'ta. "Az önce muhafazasını kontrol ettim. Orada değil. İnsanlara karşı dost canlısı. Ve çok seviliyor. Tehlikeli değil!"

Nehre doğru giden yaklaşık 3 metrelik canlının fotoğrafı endişeye neden oldu. İncelemenin ardından gerçek ortaya çıktı - Resim : 2

3 METREDEN KISAYDI

3 metreden çok daha kısa olan Arjantin tegu kertenkelesi için arama çalışması başlatıldı ve Duncan, Pazar günü Tazz'ın bulunduğunu duyurdu. Granite Falls Polis Departmanı, Tazz'ın güvenli bir şekilde evine döndüğünü teyit etmek için paylaşımını güncelledi.