Niğde Valiliği'nde son dakika uyarısı! Öğleden sonra geliyor... Herkes şemsiyesini yanına alsın

Niğde Valiliği'nden Niğde için son dakika uyarısı verildi. Resmi kaynaklar tarafından yapılan resmi uyarı kapsamında, öğle saatlerinden sonra il genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu havanın ardından sağanak yağış etkili olacağı doğrultusunda.

Niğde Valiliği'nde son dakika uyarısı! Öğleden sonra geliyor... Herkes şemsiyesini yanına alsın

Niğde Valiliği Niğde için son dakika uyarısı verdi. Bölge genelinde etkili olması beklenen parçalı ve yer yer çok bulutlu hava için resmi uyarı veren Valilik önlem uyarısında bulundu. Şemsiyenizi yanınıza almadan dışarı çıkamayın. 

SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR

Niğde Valiliği’nden yapılan duyuruda, “Bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Konya ve Karaman çevreleri ile akşam saatlerinde Aksaray ile Niğde'nin güney kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Konya ve Karaman çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 24 saatlik periyotta miktara bağlı değerlendirme yapılmış ve bölgeler arası topografik farklılıklardan dolayı Aksaray ilçelerine yakın Niğde ilçeleri ve kasabaları da gök gürültüsü ve sağanak yağıştan etkilenebilir.” ifadelerine yer verildi.

 

Niğde Valiliği'nde son dakika uyarısı! Öğleden sonra geliyor... Herkes şemsiyesini yanına alsın - Resim : 1