Nihal Candan'dan doğum günü paylaşımı! Sosyal medyada tepki topladı

Anoreksiya teşhisi konulan ve 37 kiloya kadar düşen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, yaşadığı sağlık problemi nedeniyle cezaevinden tahliye edilmişti. Nihal Candan, bu kez doğum günü paylaşımıyla dikkat çekti

Nihal Candan'dan doğum günü paylaşımı! Sosyal medyada tepki topladı

Katıldıkları 'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programıyla ünlenen ardından sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Nihal ve Bahar Candan kardeşler, haklarında çıkan 'dolandırıcılık ve kara para aklama' gibi suçlamalar nedeniyle 16 Kasım 2023'te tutuklanmışlardı. Cezaevinde 37 kiloya kadar düşen ve anoreksiya teşhisi konulan Nihal Candan ise sağlığının kötüye gitmesi üzerine tahliye edilmişti.

 Nihal Candan

YAPTIĞI PAYLAŞIM OLAY OLDU!

Tahliye edilmesinden kısa bir süre sonra eski yaşamına geri dönen ünlü isim, geçtiğimiz günlerde 29. yaşını kutladı. Doğum günü organizasyonu sırasında elbisesi ve makyajıyla dikkat çeken Nihal Candan, o anları sosyal medya hesabından yayınladı. Doğum günü paylaşımında özel olarak yapılan pastasıyla boy gösteren ünlü isim, paylaşımına "Suçlu değil." notunu düştü. 

 SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI!

Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafın ardından Nihal Candan'ın o paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Nihal Candan'ın kardeşi Bahar Candan'ın cezaevinde olmasına rağmen hayatını eskisi gibi yaşamasına tepki gösteren birçok sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımlar ile kardeşine göndermeler yapmasına tepki gösterdi. 

İşte, Nihal Candan'ın o paylaşımı...

  Nihal Candan ın paylaşımı