Nihal Candan'ın sosyal medya paylaşımı ele verdi! Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı

Cezaevinden, 37 kiloya düşünce tahliye olan Nihal Candan'ın sosyal medya paylaşımları gündem oldu. Nihal Candan'ın sosyal medya paylaşımlarından Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı.

Nihal Candan'ın sosyal medya paylaşımı ele verdi! Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı

Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği cezaevinden çıktığından beri dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi ağır suçlardan 6 ay önce tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, 37 kiloya düşünce Anoreksiya tanısıyla tahliye edildi.

Nihal Candan'ın paylaşımıyla ortaya çıktı! Bahar Candan cezaevinde değil - 1

Renkli hayatına kaldığı yerden devam eden Nihal Candan, kardeşi Bahar Candanziyarete gitti. Sosyal medya hesabında kız kardeşini ziyaret ettiği anları yayınlayan Nihal Candan'ın paylaşımları gündem oldu.

Candan "Bu çilek gibi yeniden tomurcuklanacak o neşeli güzel günlerimize döneceğiz ablacım geri sayım başladı masumiyet en büyük güzümüz dayanağımız. Bahar seni sevmeyenden çok seven insanlar var yalnız değilsin Ablacım iyi insanlar da var. En önemlisi ilahi adalete güveniyorum eskisinden de güzel olacak her şey inanıyorum tüm kalbimle" ifadelerini kullandı.

Nihal Candan'ın paylaşımıyla ortaya çıktı! Bahar Candan cezaevinde değil - 2

Nihal Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kardeşinin Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde olduğunu duyurdu.

Candan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Burası senin evin değil bir tanem. Az kaldı evine, ailene kavuşacaksın. Canım kardeşim, güçlü kardeşim. Dayanmak zorundayız ikimiz de…"

Bahar Candan, Silivri'de kaldığı cezaevinde kendini yaralayarak zarar vermişti. Hastaneye kaldırıldığı belirtilen Candan’ın tekrar cezaevine götürülüp götürülmediği ise bilinmiyordu.,

Nihal Candan'ın paylaşımıyla ortaya çıktı! Bahar Candan cezaevinde değil - 3