O ev kimseye yar olmadı: Uğruna cinayet işlenen ev kundaklandı

Adana korkunç bir akraba cinayetiyle sarsılmıştı. Halasına ev yapan 4 çocuk babası Burak Kayacan, alacağı 300 bin lirayı isteyince akrabaları tarafından önce darp edildi, sonra da silahla vurularak öldürüldü. Gözaltına alınan 6 kişiden 2’si cezaevine gönderildi. Uğruna cinayet işlenen o ev ise kimseye yar olmadı, kundaklandı.

O ev kimseye yar olmadı: Uğruna cinayet işlenen ev kundaklandı

Halasına ev yaptı, parasını isteyince akrabaları tarafından öldürüldü. Uğruna cinayet işlenen o ev kundaklandı, kimseye yar olmadı. Gözaltına alınan 6 kişiden 2’si tutuklandı.

Alacak verecek cinayetinin adresi Adana. 4 çocuk babası Burak Kayacan 36 yaşındaydı.

 Kaynakçılık ve kebapçılık yapan Kayacan, deprem korkusu yaşayan halası Hülya Aktaşlı için evinin karşısındaki arsaya prefabrik ev yaptı.

Kayacan, halası ve eniştesi Kemal Aktaşlı’dan 300 bin liralık masrafını alamadı. Telefonla arayıp parayı istedi. İddiaya göre halası parayı ödemeyeceklerini söyledi. Ertesi gün Gaziantep’ten yola çıkan enişte Kemal Aktaşlı, oğlu Emre Kaan, yeğeni Akın Aktaşlı ve tanıdıkları 3 kişiyle Kayacan’ın evine geldi.

Küfrederek bahçeye giren Aktaşlı ve beraberindekiler, Burak Kayacan’ı darp edip, tabancayla ateş açtı. Kayacan da kendini korumak için evden aldığı av tüfeğiyle karşılık verdi.

Çıkan çatışmada Kemal Aktaşlı bacağından, Kayacan göğüs ve karından, bacanağı Mahmut Demir ise ayağından vurularak yaralandı.

Kayacan kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar ise otomobille kaçtı. Hastaneye kaldırılan Burak Kayacan kurtarılamadı.

Zanlıların saklandıkları adreslere eş zamanlı baskın yapıldı, yakalanan 6 kişi tutuklandı. Kayacan’ın ölümüne neden olan kuzeni Emre Kaan Aktaşlı ile Ali Timoçin tutuklandı, 4 kişi serbest bırakıldı.

Uğruna cinayet işlenen o ev kundaklandı, alev alev yandı. Polis şimdi de kundakçının peşinde.