O illerimize cuma müjdesi geldi! Yağış geliyor

Meteoroloji sitesi Hava City tarafından Doğu Karadeniz'de yer alan illerimiz Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon'a cuma müjdesi geldi.

O illerimize cuma müjdesi geldi! Yağış geliyor

Aşırı sıcaklardan etkilenen yurdumuzda vatandaşlar artık ciddi bir yağışın etkisini göstermesini bekliyor. 

Herkesin yağışları beklediği sırada meteorolojik kaynaklardan da güzel bir haber geldi. Meteoroloji sitesi Hava City tarafından Doğu Karadeniz'de yer alan illerimiz Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon'a cuma müjdesi geldi. 

Hava City tarafından konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Yarın(Cuma) Doğu Karadeniz'de, hafta sonunda iç kesimler ile Karadeniz'in geri kalanında, Pazartesi'den itibaren İstanbul ve Marmara geneli ile Ege ve Batı Akdeniz'de yağış olasılıkları tavan Bugünden sonra yağışların olası şiddetini ve bırakacağı miktarları konuşacağız.

İstanbul Pazartesi gününden itibaren 30 derece altını görecek. Geceler serin sayılır. Yağış miktarı ve rotası henüz net değil.

Tweetlerimi takip edin. Bursa iyi yağış alacak gibi görünüyor. Ankara'da miktarlar henüz net değil, birikim de yapabilir sadece yerleri de ıslatabilir bakacağız. İzmir'de yağış olma ihtimali, olmama ihtimali kadar. Kuzey ilçeleri şimdilik daha şanslı görünüyor."