O ülkeyi tropik fırtına vurdu: Hayatını kaybedenlerin sayısı 126’ya çıktı! Bazı bölgelere elektrik verilmedi, yol ve köprüler ulaşıma kapandı!

Filipinler, kuzeydoğusunda karaya çıkan Trami Tropik Fırtınası ile mücadele ediyor. Etkili olan fırtına nedeniyle, sel ve toprak kaymaları meydana gelirken, hayatını kaybedenlerin sayısının 126’ya yükseldiği bildirildi.

O ülkeyi tropik fırtına vurdu: Hayatını kaybedenlerin sayısı 126’ya çıktı! Bazı bölgelere elektrik verilmedi, yol ve köprüler ulaşıma kapandı!

Filipinler'i Trami Tropik Fırtınası vurdu.

ÖLENLERİN SAYISI 126’YA ÇIKTI!

Ulusal Afet Riskini Azaltma ve Yönetim Konseyi (NDRRMC), Filipinler'in kuzeydoğusunda karaya çıkan Trami Tropik Fırtınası’nın neden olduğu sel ve toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısının 126’ya yükseldiğini duyurdu.

O ülkeyi tropik fırtına vurdu: Hayatını kaybedenlerin sayısı 126’ya çıktı! Bazı bölgelere elektrik verilmedi, yol ve köprüler ulaşıma kapandı! - Resim : 1

YOL VE KÖPRÜLER ULAŞIMA KAPANDI!

Ülkenin çeşitli bölgelerinde toprak kaymalarına da neden olan Trami Tropik Fırtınası nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilemezken, ülke genelinde 293 yol ve 67 köprü ulaşıma kapandı.

O ülkeyi tropik fırtına vurdu: Hayatını kaybedenlerin sayısı 126’ya çıktı! Bazı bölgelere elektrik verilmedi, yol ve köprüler ulaşıma kapandı! - Resim : 2

KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!

Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos, dün yaptığı açıklamada, sel ve toprak kaymalarının etkili olduğu birçok bölgeye ulaşılamadığını ve kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

O ülkeyi tropik fırtına vurdu: Hayatını kaybedenlerin sayısı 126’ya çıktı! Bazı bölgelere elektrik verilmedi, yol ve köprüler ulaşıma kapandı! - Resim : 3