Öğrencisiyle 4 kez cinsel ilişkiye giren kadın İspanyolca öğretmeni olayında şok detay! Kendi ağızıyla itiraf etti

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki özel bir okulda İspanyolca öğretmenliği yaptığı sırada bir öğrencisiyle 4 kez cinsel ilişki yaşadığı tespit edilen kadın öğretmene ceza verildi. Olayla ilgili ortaya çıkan bir ayrıntı da bir hayli dikkat çekti. Kendi ağızıyla söyledi.

Öğrencisiyle 4 kez cinsel ilişkiye giren kadın İspanyolca öğretmeni olayında şok detay! Kendi ağızıyla itiraf etti

Gaziosmanpaşa'daki bir özel okulda meydana gelen skandal olay, geniş yankı uyandırdı... İddiaya göre okulda yakınlaşmaya başlayan öğretmen B.N.Ç ile öğrencisi bir süre evde buluşmaya başladı. 

Bu buluşmalar sırasında da toplamda 4 kez cinsel birliktelik yaşadıkları öğrenildi. Olay ise, 14 yaşındaki çocuğun telefonundaki mesajların ailesinin görmesiyle birlikte ortaya çıktı. 

Öğrencisiyle 4 kez cinsel ilişkiye giren kadın İspanyolca öğretmeni olayında şok detay! Kendi ağızıyla itiraf etti - Resim : 1

AİLESİ GÖRMESE ŞİKAYET ETMEYECEKMİŞ 

Olayın ortaya çıkmasının ardından 14 yaşındaki çocuk, durumdan utandığı için şikayetçi olduğunu dile getirerek, ailesinin mesajları görmesinin ardından karakola giderek durumu anlattıklarını ifade etti. 

TUTUKSUZ YARGILANIYOR

14 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan İspanyolca öğretmeni, şu anda tutuksuz yargılanıyor. Cezasının kesinleşmesi durumunda ise yeniden cezaevine gönderilecek.